Klanten aan het woord

“De kunststof klompen van Calzuro zijn makkelijk te reinigen in de wasmachine omdat vloeistoffen als bloed en ontsmettingsmiddelen zich niet vasthechten aan de kunststof. Daardoor zijn ze heel populair bij het personeel in het operatiekwartier. Maar ook de verplegers houden van het comfort van de klompen.” 
Anje Descamps, Hoofd CSA, AZ Sint-Lucas Assebroek

“Uitglijden ligt aan de basis van veel arbeidsongevallen in ziekenhuizen, omdat de vloer erg gladdig kan zijn na het schoonmaken. De antislipzolen van Calzuro zorgen voor grip en stabiliteit, zelfs op vochtige vloeren.” 
Katleen De Jongh – Interne preventiedienst – AZ Nikolaas Sint-Niklaas

“Ik draag al Calzuro’s sinds 1989 omdat ze zeer comfortabel zitten en lang meegaan. Onze wasmachine wast de klompen aan hoge temperaturen maar de kunststof waar Calzuro uit gemaakt is verdraagt die hoge temperaturen moeiteloos.” 
Marc Haselaars – materiaalmeester operatiekwartier – ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL Genk)

“Vanaf dat ik thuis kom trek ik mijn Calzuro’s aan. Vroeger droeg ik altijd pantoffels, maar Calzuro’s zitten veel steviger aan de voeten waardoor je veel stabieler op je benen staat. Ik heb bovendien ook nog een tweede paar om in de tuin te werken!” 
Martine Mélange, privé